Interaktivni zasloni Newline

Newline Interaktivni zasloni na dotik za šole, podjetja in konferenčne sobe omogočajo interaktivne predstavitve, video sestanke in hibridno delo. Omogočajo nov način sodelovanja ter, kot novost na trgu, s svojim dizajnom pritegnejo pozornost izbrane publike.

Naj gre za interni sestanek znotraj poslovnih prostorov, sestanek ekip iz različnih lokacij ali srečanje poslovnih partnerjev, cilj vseh je, da se le to izpelje čim bolj učinkovito, hitro in brez večjih stroškov. Multifunkcijski interaktivni zasloni so rešitev za hibridno delo in še kaj drugega poleg. Lahko jih uporabimo v učilnicah, predavalnicah, sobah za sestanke in, zaradi All-in-one funkcije, tudi v vsakdanji rabi.

Interaktivni zasloni Newline
Tehnične lastnosti

Rešitev za hibridno delo

Interaktivni zaslon je edini »All in one« video-konferenčni sistem na trgu. Omogoča video klice skupin brez potrebe po naknadni vgradnji kamer, mikrofonov ali zvočnikov v prostor. Predstavitve z interaktivnimi zasloni potekajo hitreje, brez zapletov ali potrebe po predhodnem izobraževanju. Zakaj bi torej izbrali interaktivne zaslone?

Kristalno steklo brez odsevov

S patentirano tehnologijo Optical Bonding smo ustvarili inovacijo! LED panel smo zlepili s kaljenim steklom ter postavili nedosegljive standarde na področju proizvodnje interaktivnih zaslonov.

Newline ima vse po čemer hrepenite!

Ponuja najširši vidni kot, brez nezaželenih odsevov, kristalno bistro sliko in kontrastne barve, skupaj z izjemnim občutkom dotika in pisanja.

Enostavna povezljivost

Tehnologija multi-touch omogoča, da hkrati zaslon uporablja več oseb. Podpira Windows Gesture Recognition (prepoznavanje gibov). Za delo z zaslonom uporabljajte samo vaše prste ali neelektronsko pisalo.

S kombinacija PCAP in Optical Bonding tehnologije je občutek pisanja in dotika kot na papirju. Vidni kot in barve pa so brez primerjave.

Enostavna povezljivost

Povežite svoj prenosni računalnik, tablico ali telefon. Vrhunska povezljivost z vsemi večjimi operacijskimi sistemi.

Aplikacije Excel, Word, Edge, Photos/Video ter vse ostale MS Ink kompatibilne aplikacije vam z Newline omogočijo višjo kakovost predstavitve.

Določeni modeli omogočajo tudi nadgradnjo zaslona z modulom SDM, ki interaktivni zaslon spremenijo v samostojen Windows računalnik.

Zazna vašo prisotnost

Senzor zazna ljudi v prostoru in se, ob neaktivnosti, samodejno izklopi. Prihrani električno energijo in podaljša življenjsko dobo zaslona.

Kamere s funkcijo Windows Hello omogočajo enostavni vpis z biometričnim zaznavanjem preko kamere. Tako se vam ne bo treba neprestano vpisovati z uporabniškim imenom in geslom.

Vse interaktivne zaslone lahko povežemo s katerokoli kamero, tudi če te v osnovi ni del modela.

Interaktivni zaslon je edini »All in one« video-konferenčni sistem na trgu. Omogoča video klice skupin brez potrebe po naknadni vgradnji kamer, mikrofonov ali zvočnikov v prostor. Predstavitve z interaktivnimi zasloni potekajo hitreje, brez zapletov ali potrebe po predhodnem izobraževanju.

Protimikrobno steklo

Protimikrobno steklo vas ščiti pred virusi in bakterijami!

TÜV certificirano Newline protimikrobno steklo, z vgrajeno mešanico organskih in anorganskih spojin, je edinstvena rešitev na trgu.

V večini primerov interaktivne zaslone uporablja več uporabnikov, kar lahko povzroči hiter prenos patogenov.

Poseben nanos skrbi za preprečevanje razvoja mikroorganizmov na površini zaslona in vas ščiti pred boleznimi.

Filter modre svetlobe

Popolna zaščita vaših oči, brez kompromisa s kakovostjo slike in barv!

Za razliko od drugih interaktivnih zaslonom Newline ne sklepa kompromisov med kakovostjo slike in varnostjo vašega vida!

V LED panel vgrajen filter modre svetlobe ne vpliva na kakovost slike in intenzivnost barv. Naj vaša vsebina na Lyra zaslonu zasije v najboljših barvah!

Izvrstna kakovost slike

Vrhunska kakovost slike in izjemno širok vidni kot omogočata jasno sliko, ne glede na to kje v predavalnici sedijo vaši poslušalci.

 • Razmerje ekrana 16:9
 • Resolucija 3840 x 2160 (4K)
 • 1,07 milijard barv
 • Svetilnost 400 cd/m²
 • Kontrastno razmerje 5000:1
 • Odzivni čas 6 ms
 • Vidni kot H = 178 °, V = 178 ° typ
 • Directlit LED, VA panela
Interaktivni zasloni nudijo številne rešitve

Več vodičev o interaktivnih zaslonih

Vas zanima več o rešitvah za online video sestanke, hibridno delo in dinamične predstavitve?

Interaktivni zasloni so rešitev za hibridno delo

Video sestanek v pisarni

Hibridno delo je še vedno zelo priljubljeno in tako bo verjetno tudi ostalo. Medtem, ko smo spoznali, da prinaša zvrhano mero prednosti, je s seboj prineslo tudi nekaj slabosti. Te so v veliki večini vezane predvsem na tehnološko naprednost domačih pisarn. Na kaj točno mislimo in kako lahko to izboljšaš v le nekaj korakih? To izveš v prispevku. Preberi več

Interaktivne table so mrtve – prihajajo interaktivni zasloni

Ikone na ekranu

Podjetje Secop nas je povabilo na predstavitev interaktivnega zaslona na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani. Izdelki odpravljajo številne slabosti interaktivnih tabel, katere bi naj nadomestili. Preberi več

Kakšno tehnologijo potrebuje moderno podjetje?

Moderno opremljena pisarna

Napredna podjetja se s pomočjo modernih tehnologij vse bolj oddaljujejo od ponavljajočih opravil »po tekočem traku« in opravljajo dosti več raziskovalnega dela. Tu so ključne predstavitve idej posameznih članov ekipe. Vse več je tudi oddaljenih lokacij v drugih regijah ali državah, zato so video sestanki danes že norma. Ti pa so pogosto preveč zapleteni, še posebej, če gre za skupinske sestanke. Preberi več

Kako optimizirati predstavitev za zaslone na dotik?

Roka pritiska po tablici

Pisali smo že, da je zastarela tehnologija projektorjev mrtva in kako jih zamenjujejo interaktivni zasloni na dotik. To pa pomeni, da so na voljo številne naprednejše možnosti izvedbe predstavitev in klasični PowerPoint s premikanjem naprej–nazaj po diapozitivih ni več dovolj. Kako torej dvignemo svojo predstavitev na viši nivo in izkoristimo potencial novih tehnologij na dotik? Preberi več

Kako profesionalno izpeljati predstavitev?

Risba zaposlenih v pisarni, ki gledajo predstavitev z napisom Team work

Ne glede na to ali pripravljaš predstavitev za seminarsko nalogo ali poslovni projekt, veljajo koristna pravila, ki jih pozna redkokdo, a so ključna za profesionalno predstavitev. Preberi več

Serije interaktivnih zaslonov Newline

LYRAELARANAOS+VEGAFLEX
Android 11 (+ brezplačne aplikacije)✔️✔️✔️
Windows 10 ali 11 Propo željipo željipo željipo željipo želji
Antimikrobično✔️✔️✔️✔️
Kamera in mikrofonpo želji✔️po želji✔️✔️ (Windows Hello)
Tehnologija dotikaIR (prst, dlan, rokavice, vsa pisala)IR (prst, dlan, rokavice, vsa pisala)PCAP (prst, dlan, namenska pisala)PCAP (prst, dlan, namenska pisala)PCAP (stylus)
Optical bonding✔️✔️✔️✔️
Brezžična povezljivost do zaslonaWiFi 6, BT 5.0WiFi 6, BT 5.0WiFi 6, BT 5.0
Zvočniki2.02.12.12.12.1
Newline logo

Nov dizajn uporabniškega vmesnika prinaša manj nereda in večjo učinkovitost. Še bolj odzivna tehnologija IR touch in 4K ultra visoka ločljivost omogočajo sodelovanje vseh uporabnikov brez omejitev. 

Nadgrajena IR tehnologija dotika, ki je bolj odzivna in ponuja najbolj intuitivno in najmehkejšo izkušnjo pisanja. Multifunkcijski interaktivni zaslon je perfektna rešitev za učilnice višjih razredov, predavalnice in sobe za sestanke.

Interaktivni zaslon je edini »All in one« video-konferenčni sistem na trgu. Omogoča video klice skupin brez potrebe po naknadni vgradnji kamer, mikrofonov ali zvočnikov v prostor. Z že vgrajenim I7 mini računalnikom (OPS) ter Windows sistemom se celoten zaslon spremeni v velik računalnik na dotik. Zmanjšajte potne stroške z uporabo video-konferenc s poslovnimi partnerji ali lastnimi oddaljenimi lokacijami. Predstavitve z interaktivnimi zasloni potekajo hitreje, brez zapletov ali potrebe po predhodnem izobraževanju.

Mnenja zadovoljnih strank

Ne verjamite le na našo besedo

Vas zanimajo interaktivni zasloni Newline?

Pišite nam.

 • Edini »All in one« video-konferenčni sistem na trgu
 • Primerni za vsak prostor
 • Multifunkcijski interaktivni zaslon
Scroll to Top