Rešitve za Pisarno

Za uspešno delo v pisarni smo v podjetju Secop pripravili 3 modele multifunkcijskih naprav. Podarjamo tudi brezplačno dostave in brezplačno instalacijo na daljavo za vse vaše pametne naprave.

Barvna večnamenska naprava

RICOH MC250FWB

Ricoh M C250FWB zagotavlja najnižje vstopne stroške, kljub temu da govorimo o barvni večopravilni napravi s široko funkcionalnostjo in je vodilna v TCO za pisarniško poslovanje. Odlikuje jo enostavna namestitev, brezihno delovanje v katerem koli okolju z vgrajenim WI-FI-jem. S hitrostjo 25 strani na minuto in z velikim barvnim zaslonom pa poenostavlja delovanje še posebno pri enojnemu prehodu dvostranskega skeniranja …

Brother tiskalnik

DCP-L3550CDW

Tiskajte, kopirajte in skenirajte z večfunkcijsko napravo 3-v-1 DCP-L3550CDW. Ker ne zavzema veliko prostora, je idealna za dom in manjše pisarne. Nudi številne funkcije in omogoča prilagodljivo povezovanje v eni sami tihi in kompaktni enoti.

Barvna večnamenska naprava

RICOH SPC361SFNW

SP C361SFNw je preprost za uporabo in omogoča namestitev naprave brez IT podpore. Standardno ponuja WiFi za brezžično omrežno povezljivost- Vključuje možnost kopiranj na primer osebne izkaznice.

Borther garancija do 5 let

Vas zanimajo pisarniški tiskalniki?

Pišite nam.

  • Multifunkcijske naprave
  • Primerne za vse
  • Vredne zaupanja
Scroll to Top