Projektorji

Projektorji Ricoh za vsako poslovno priložnost.

Idealni za vsak prostor

Projektorji Ricoh so idealni za konferenčne sobe, pisarne, majhne do srednje velike prostore za sestanke in učilnice. Ker jih je mogoče namestiti tako blizu stene in meče tako veliko sliko, so kompaktni projektorji edinstveno primerni za številne aplikacije zunaj tradicionalne sejne sobe in predstavitvenih prostorov, vključno z digitalnimi oznakami na sejmih, v trgovinah, restavracijah in hotelih. Zaradi istih prednosti so projektorji Ricoh idealni za videokonference in druge aplikacije računalniškega prikaza.

RICOH PJ S2440
RICOH PJ WX2440

Izjemno kratka projekcijska razdalja

Projektorji z izjemno kratko projekcijsko razdaljo so med najhitreje rastočimi segmenti kategorij projektorjev. Po podatkih analitskega podjetja Futuresource Consulting se je prodaja na ameriškem trgu od leta 2010 do leta 2011 povečala za 113 odstotkov

Učinkovitejše in produktivnejše okolje

“Ricohovo poslanstvo je zagotoviti učinkovitejše in produktivnejše delovno okolje,” je dejal Shun Sato, višji podpredsednik za trženje pri Ricoh Americas Corporation. “Ti novi projektorji bodo v kombinaciji z drugo Ricohovo napredno pisarniško opremo in ponudbo storitev prinesli novo učinkovitost na delovno mesto. Odražajo globino inovacij, ki zajemajo vse tehnologije in procese v našem portfelju upravljanih dokumentnih storitev, ki našim strankam pomagajo zmanjšati stroške, odpraviti odpadke in racionalizirati delovne tokove.”

RICOH PJ WX4152NI
RICOH PJ WXC1110

Obiščite našo trgovino

Če želite izvedeti več o celotni liniji Ricohovih izdelkov, storitev in rešitev, obiščite našo spletno trgovino.

Scroll to Top