nOVICE

Za naše stranke pišemo tudi novice z uporabnimi nasveti.

 • Interaktivni zasloni so prihodnost hibridnega dela
  on 8 februarja, 2023

  Foto: ipopba iz iStockFoto: ipopba iz iStockDejstvo je, da je koronavirus spremenil podobo dela, ki je postalo hibridno. Hibridno delo je prihodnost pisarniškega in še katerega drugega dela. In kako stopiti v korak s časom, ne da bi nas ta pogoltnil in izbljunil nekje daleč stran? S pomočjo interaktivnih zaslonov, ki so tehnologija prihodnosti. Kaj so interaktivni zasloni? Interaktivni zaslon je Prispevek Interaktivni zasloni so prihodnost hibridnega dela izvira s portala Student.si.

 • Pasti pri nakupu interaktivnih zaslonov
  on 28 januarja, 2023

  Foto: Daniel Lozano Gonzalez iz iStockFoto: Daniel Lozano Gonzalez iz iStockŽe nekaj let nazaj smo pisali, da so interaktivni zasloni prihodnost. Zdaj se je to tudi zgodilo oziroma je to že nekaj časa prava resničnost. Če želimo biti v koraku s časom, moramo imeti interaktivni zaslon. Ker pa gre za novo tehnologijo, je potrebno paziti tudi na pasti pri nakupu in izbiri. Katere pasti pri Prispevek Pasti pri nakupu interaktivnih zaslonov izvira s portala Student.si.

 • Prednosti in slabosti najema tiskalnika
  on 27 decembra, 2022

  Foto: A stockphoto iz iStockFoto: A stockphoto iz iStockTiskalnik rabiš, o tem ni dvoma. Potrebuješ ga za potrebe študija, dela in prostega časa. V zadnjih letih ni več nenormalnih cen, ko govorimo o nakupu tiskalnika. Še vedno pa se je vredno vprašati, če sam potrebuješ celoten tiskalnik. Si torej že kdaj pomislil na najem tiskalnika? Za lažje odločitve smo pripravili vse prednosti in Prispevek Prednosti in slabosti najema tiskalnika izvira s portala Student.si.

 • Najem tiskalnika: Poraba in cena
  on 21 decembra, 2022

  Foto: Fahroni iz iStockFoto: Fahroni iz iStockNajem tiskalnika je nekaj, kar pozna manj ljudi, kar je velika škoda, saj gre za fantastično idejo in ponudbo. Tiskalnik je naprava, ki jo potrebujejo mnogi, vsi pa nimajo finančnih sredstev, da bi si kupili povsem novo. Prav tako je veliko bolj okolju prijazno deljenje tiskalnika in da ga uporablja več oseb hkrati. Katere prednosti Prispevek Najem tiskalnika: Poraba in cena izvira s portala Student.si.

 • S tiskalnikom lažje izdelaš letnik
  on 21 septembra, 2022

  Foto: Asawin_Klabma iz iStockFoto: Asawin_Klabma iz iStockŠolsko leto je v polnem zagonu, študijsko pa se počasi začenja. To pomeni, da rabiš nekaj, kar ti bo pomagalo čim bolj enostavno »zlesti« na naslednjo raven. Prvi način je učenje, drugi organizacija, tretji pridnost in tako dalje. Ampak vse prekaša način, ki ga poznajo le redki. To je tiskalnik. Kako ti bo tiskalnik pomagal Prispevek S tiskalnikom lažje izdelaš letnik izvira s portala Student.si.

 • Kako projektorji pomagajo pri učenju?
  on 31 avgusta, 2022

  Foto: jarmoluk iz PixabayFoto: jarmoluk iz PixabayZelene table s kredo so s pojavom projektorjev v učilnici skorajda stvar preteklosti. Namesto pisanja zapiskov na tablo lahko učitelji s projektorji kot učno orodje uporabljajo predstavitve PowerPoint, slike in celo filme. Tako učitelji kot učenci menijo, da so projektorji koristne naprave v učilnici. Enostavnejše pisanje zapiskov Projektorji učiteljem omogočajo, da za razred pripravijo predstavitve Prispevek Kako projektorji pomagajo pri učenju? izvira s portala Student.si.

 • Projektor ali televizija? Kaj izbrati za domači kino?
  on 10 junija, 2022

  Mnogi sanjajo o domači kinodvorani, v katero bi povabili prijatelje in znance. Za domači kino bi se odločili, če bi imeli na voljo televizor ali projektor. Katerega od teh bi izbral za svojo zasebno kinodvorano? V prispevku najdeš primerjave med obema elementoma v petih glavnih kategorijah, ki ti bodo dale odgovor na večno vprašanje: projektor Prispevek Projektor ali televizija? Kaj izbrati za domači kino? izvira s portala Student.si.

 • Vsestranskost multifunkcijskih naprav je glavna prednost
  on 27 maja, 2022

  Multifunkcijske naprave so najbolj enostaven trik za zmanjšanje količine naprav, ki jih imamo v pisarnah in na delovnih mestih. Tiskanje, kopiranje, faksiranje in skeniranje še nikoli ni bilo tako enostavno. Multifunkcijske naprave so tiste, ki olajšajo delo z možnostjo opravljanja več opravil hkrati, kar pove že samo ime. Da pa bo nakup in izbira te Prispevek Vsestranskost multifunkcijskih naprav je glavna prednost izvira s portala Student.si.

 • Ne meči vseh dokumentov v koš za smeti!
  on 15 aprila, 2022

  V današnji dobi dobivamo veliko takšnih in drugačnih dokumentov. Veliko ljudi neuporabne dokumente meče v koš za smeti. Vendar si prepričan, da je to dobra izbira? Kaj pa, če pridejo pomembni podatki v napačne roke? Brez skrbi, za to obstajajo uničevalniki. Varnost – Velikost razreza po standardu DIN 66399 Uničevalniki dokumentov znamke Dahle imajo pet Prispevek Ne meči vseh dokumentov v koš za smeti! izvira s portala Student.si.

 • Kakšen tiskalnik rabim za delo in študij od doma v času koronavirusa?
  on 3 maja, 2021

  Foto: OpenClipart-Vectors iz PixabayFoto: OpenClipart-Vectors iz PixabayKo so vse tiskalnice zaprte in je tiskanje dokumentov močno oteženo, je pametno iti v nakup tiskalnika. Ker pa vemo, da si želiš lastiti najboljši možen tiskalnik za lastno uporabo, smo pri strokovnjakih preverili kakšen tiskalnik potrebuješ. Bo dovolj osnovni tiskalnik ali boste orali razmisliti o nekoliko bolj sposobnih tiskalnikih, ki omogočajo dodatne funkcije. Za Prispevek Kakšen tiskalnik rabim za delo in študij od doma v času koronavirusa? izvira s portala Student.si.