nOVICE

Za naše stranke pišemo tudi novice z uporabnimi nasveti.

 • Projektor ali televizija? Kaj izbrati za domači kino?
  by Secop d. o. o. on 10 junija, 2022 at 10:00 dop

  Domači kino s projektorjem ali televizorjem? Foto: FURKAN TELLIOGLU iz iStockDomači kino s projektorjem ali televizorjem? Foto: FURKAN TELLIOGLU iz iStockMnogi sanjajo o domači kinodvorani, v katero bi povabili prijatelje in znance. Za domači kino bi se odločili, če bi imeli na voljo televizor ali projektor. Katerega od teh bi izbral za svojo zasebno kinodvorano? V prispevku najdeš primerjave med obema elementoma v petih glavnih kategorijah, ki ti bodo dale odgovor na večno vprašanje: projektor Prispevek Projektor ali televizija? Kaj izbrati za domači kino? izvira s portala Student.si.

 • Vsestranskost multifunkcijskih naprav je glavna prednost
  by Secop d. o. o. on 27 maja, 2022 at 10:00 dop

  Multifuncijske naprave so vsestranski pripomoček za delovna mesta in zasebna opravilaMultifuncijske naprave so vsestranski pripomoček za delovna mesta in zasebna opravilaMultifunkcijske naprave so najbolj enostaven trik za zmanjšanje količine naprav, ki jih imamo v pisarnah in na delovnih mestih. Tiskanje, kopiranje, faksiranje in skeniranje še nikoli ni bilo tako enostavno. Multifunkcijske naprave so tiste, ki olajšajo delo z možnostjo opravljanja več opravil hkrati, kar pove že samo ime. Da pa bo nakup in izbira te Prispevek Vsestranskost multifunkcijskih naprav je glavna prednost izvira s portala Student.si.

 • Ne meči vseh dokumentov v koš za smeti!
  by Secop d. o. o. on 15 aprila, 2022 at 1:00 pop

  V današnji dobi dobivamo veliko takšnih in drugačnih dokumentov. Veliko ljudi neuporabne dokumente meče v koš za smeti. Vendar si prepričan, da je to dobra izbira? Kaj pa, če pridejo pomembni podatki v napačne roke? Brez skrbi, za to obstajajo uničevalniki. Varnost – Velikost razreza po standardu DIN 66399 Uničevalniki dokumentov znamke Dahle imajo pet Prispevek Ne meči vseh dokumentov v koš za smeti! izvira s portala Student.si.

 • Kakšen tiskalnik rabim za delo in študij od doma v času koronavirusa?
  by Secop d. o. o. on 3 maja, 2021 at 8:01 dop

  Izbira tiskalnika je težka nalogaIzbira tiskalnika je težka nalogaKo so vse tiskalnice zaprte in je tiskanje dokumentov močno oteženo, je pametno iti v nakup tiskalnika. Ker pa vemo, da si želiš lastiti najboljši možen tiskalnik za lastno uporabo, smo pri strokovnjakih preverili kakšen tiskalnik potrebuješ. Bo dovolj osnovni tiskalnik ali boste orali razmisliti o nekoliko bolj sposobnih tiskalnikih, ki omogočajo dodatne funkcije. Za Prispevek Kakšen tiskalnik rabim za delo in študij od doma v času koronavirusa? izvira s portala Student.si.

 • Je smiselno imeti tiskalnik za delo in študij od doma v času koronavirusa?
  by Secop d. o. o. on 26 aprila, 2021 at 8:00 dop

  Imeti lasten tiskalnik je velika prednost med epidemijoImeti lasten tiskalnik je velika prednost med epidemijoV času koronavirusa se pogosto znajdemo v zagati, ko nujno potrebujemo natisnjen dokument ali kakšno kopijo. Vse je zaprto in iskanje tiskalnice bo od nas zahtevalo veliko več organiziranosti, časa, truda in volje, če bi preprosto imeli tiskalnik doma. Pa bi se nam sploh izplačalo doma imeti tiskalnik? Preverili smo prednosti in slabosti lastnega tiskalnika. Prispevek Je smiselno imeti tiskalnik za delo in študij od doma v času koronavirusa? izvira s portala Student.si.

 • Raziskave kažejo, da je branje s papirja bolj učinkovito kot branje z ekrana
  by Secop d. o. o. on 20 aprila, 2021 at 8:05 dop

  Raziskave so potrdile, da je branje s papirja bolj učinkovitoRaziskave so potrdile, da je branje s papirja bolj učinkovitoV zadnjih letih se naše oči privajajo na branje z ekrana, kar nadomešča klasično branje z listov papirja. Tisti, ki še berejo s papirja veljajo za dinozavre, obenem pa postajajo vedno bolj zaželeni, ker so stik s preteklostjo in preprostejšimi časi. Najnovejše raziskave pa dokazujejo tudi to, da je branje s papirja bolj učinkovito kot Prispevek Raziskave kažejo, da je branje s papirja bolj učinkovito kot branje z ekrana izvira s portala Student.si.

 • Kamere za kombiniran pouk na daljavo
  by Secop d. o. o. on 24 marca, 2021 at 10:00 dop

  Veliko smo že pisali o prednostih interaktivnih zaslonov na dotik, predvsem v času trenutne faze pandemije, ko moramo v šolah uspešno voditi kombiniran pouk. Te je možno še dopolniti s številnimi dodatki, med katerimi najdemo tudi soundbar zvočnike, konferenčne sisteme in naprednejše video kamere. Tokrat bomo pozornost namenili slednjim. Kot se spodobi za pametno rešitev, Prispevek Kamere za kombiniran pouk na daljavo izvira s portala Student.si.

 • Kako uspešno voditi kombinirani pouk v času covida-19?
  by Secop d. o. o. on 22 februarja, 2021 at 10:11 dop

  Statistike okužb kažejo, da se bodo ukrepi, povezani s pandemijo, kmalu začeli sproščati. V šolstvu to pomeni prehod na kombiniran pouk, ki vključuje učitelja in nekaj učencev v razredu, ostale pa na daljavo. To predstavlja številnim izobraževalcem težavo, saj učitelji pogosto niso zmožni osredotočanja na obe skupini učencev. Tako se (kot nam povejo študentje) prevečkrat Prispevek Kako uspešno voditi kombinirani pouk v času covida-19? izvira s portala Student.si.

 • Kakšen projektor potrebujem za domači kino?
  by Secop d. o. o. on 21 decembra, 2020 at 10:00 dop

  Odločil si se že, da boš namesto televizorja letos postavil projektor in si izdelal svoj lastni domači kino. Prebral si že naše nasvete, kako poskrbeti za izolacijo, zvok, platno in postavitev projektorja. Vse kar ostane, je še vprašanje, kakšen projektor se mi splača? Prišel si na pravo mesto. Spodaj ti predstavljamo ključne podatke, na katere Prispevek Kakšen projektor potrebujem za domači kino? izvira s portala Student.si.

 • Naredi si sam: domači kino
  by Secop d. o. o. on 5 decembra, 2020 at 10:00 dop

  Kina in gledališča so zaprta zaradi pandemije, število televizijskih kanalov in internetnih storitev videa na zahtevo, kot je Netflix, pa redno raste. S prihodom daljših in hladnejših zimskih noči je zdaj tu pravi trenutek za ureditev svojega brloga v domači kino. Kako se lotim tega za čim nižji strošek? Lokacija in izolacija Začnimo na začetku. Prispevek Naredi si sam: domači kino izvira s portala Student.si.