Interaktivni zasloni v šolstvu

Kako interaktivni zasloni pomagajo učencem?

Interaktivni zasloni so odlična izbira za podjetja, v zadnjem času pa njihov širok spekter prednosti spoznava tudi šolstvo. Kako interaktivni zasloni pomagajo v šolstvu, zakaj so prva izbira podjetij in kakšne prednosti prinašajo?

Interaktivna udeležba z interaktivnimi zasloni

Ime ni kar tako, kajne? Interaktivni zasloni na dotik naredijo učenje bolj privlačno in interaktivno. Učence in tudi študente seveda pritegnejo vmesniki na dotik in ta praktični pristop poveča njihovo vključenost in zanimanje za predmet. Temu bo sledila višja raven pozornosti in znanja. Prav tako lahko več učencev hkrati komunicira z zaslonom, kar spodbuja timsko delo, komunikacijo in vzajemno učenje.

Multimedijska integracija

Interaktivni zasloni omogočajo integracijo različnih multimedijskih elementov, kot so videoposnetki, slike, zvok in animacije, kar zagotavlja veččutno učno izkušnjo. Tako je učne koncepte lažje razumeti.

Povratne informacije in ocenjevanje

Interaktivni zasloni na dotik omogočajo takojšnje povratne informacije in ocenjevanje. Učitelji lahko uporabljajo ankete v realnem času, kvize in interaktivne vaje, da ocenijo razumevanje učencev in ustrezno prilagodijo svoje poučevanje.

Interaktivni zasloni za vse

Ti zasloni zadovoljujejo različne učne potrebe, vključno s potrebami študentov s posebnimi potrebami. Funkcije, kot so pretvorba besedila v govor, povečava in taktilna povratna informacija, povečujejo dostopnost in vključenost v učilnici.

Pripravljenost na prihodnost

Le kateri starš še ni slišal za izraz STEM? Vključevanje sodobne tehnologije v izobraževanje, predvsem interaktivni zasloni na dotik, pomagajo študentom razviti digitalno pismenost in bistvene spretnosti za delovno silo 21. stoletja. Učence pripravijo na tehnološko usmerjen svet tako, da jih že od zgodnjega otroštva seznanijo z digitalnimi orodji in viri.

Interaktivni zasloni Newline

Interaktivni zasloni zate

Pri podjetju Secop najdeš vse, kar potrebuješ za predavanje ali uspešen sestanek. In to v eni napravi! V tem trenutku poteka tudi ekstremno privlačna akcija, ki je ne gre zamuditi. Za konec pa še nekaj prednosti interaktivnih zaslonov:

  • All-in-one naprava
  • Jasna, ostra in svetla slika ne glede na pogoje
  • Povezovanje z napravami brez omejitev
  • Brez kalibracij, kar pomeni takojšnjo pripravo
  • Enostavno delo, montaža in mobilnost interaktivnega zaslona
  • Dolga življenjska doba
  • Multi-Touch tehnologija dotika
Scroll to Top