Hibridni sestanek z interaktivnim zaslonom Newline

Tako bodo vaši sestanki na najvišjem nivoju

Sestanki so ključnega pomena pri mnogih podjetjih in združbah. Da se je marsikaj premaknilo v hibridno izvedbo, nam ni treba znova ponoviti, vsekakor pa lahko ponudimo optimalno rešitev za situacijo, ko je ekipa razpršena po krajih. Kako lahko z interaktivnimi zasloni svoje sestanke povzdignete na višji nivo?

Interaktivni zasloni za najboljše sestanke

Naj gre za interni sestanek znotraj poslovnih prostorov, sestanek ekip iz različnih lokacij ali srečanje poslovnih partnerjev, cilj vseh je, da se le to izpelje čim bolj učinkovito, hitro in brez večjih stroškov. Dejstvo je, da so tako interaktivni zasloni vse bolj priljubljena odločitev pri sestankih. Njihovi glavni aduti so izboljšanje angažiranosti, sodelovanja in produktivnosti sodelujočih. Poleg tega ponujajo še vrsto prednosti, vključno s:

  • povečano angažiranostjo prek neposredne interakcije z vsebino,
  • prilagodljivostjo pri predstavitvi različnih vrst medijev,
  • vizualnim učinkom zaslonov z visoko ločljivostjo,
  • možnost označevanja neposredno na zaslonu olajša sprotno razmišljanje in pisanje zapiskov,
  • orodja za oddaljeno sodelovanje omogočajo sodelovanje od koder koli,
  • spodbujajo dostopnost s funkcijami, kot sta povečava zaslona in glasovno upravljanje,
  • olajšajo zajemanje podatkov, kar omogoča zbiranje evidenc o prisotnosti in povratnih informacij udeležencev.

Zaradi teh – in mnogih drugih – funkcij so interaktivni zasloni dragocena prednost za sodobne sestanke, saj izboljšujejo dostopnost, spodbujajo sodelovanje in povečujejo učinkovitost razprav in predstavitev.

Kateri interaktivni zaslon izbrati?

Velikost in kakovost zaslona, tehnologija na dotik, združljivost in integracija z drugimi sistemi, interaktivne funkcije, vzdržljivost, kakovost izdelave, varnostne funkcije in na koncu koncev še trojček cene, podporne službe in garancije. Vse te lastnosti morate upoštevati pri izbiri interaktivnega zaslona.

Da pa bo lahko izbira popolna in prava, vam nudimo širok nabor interaktivnih zaslonov. Ob tem pa na podlagi izkušenj in strokovnosti poskrbimo še za vse ostalo.

Interaktivni zasloni Newline
Scroll to Top