Mediji o nas

O nas so pisali že številni mediji.

 • Zakaj študent nujno rabi čistilec zraka?
  on 18 septembra, 2023

  Foto: NongAsimo iz iStockFoto: NongAsimo iz iStockVključitev čistilcev zraka v študentsko življenje ima lahko številne prednosti, vključno z ustvarjanjem ugodnega okolja za življenje in učenje, obvladovanjem alergij in astme, zmanjšanjem odsotnosti zaradi bolezni, izboljšanjem udobja in dobrega počutja ter zagotavljanjem varnosti zraka v zaprtih prostorih. Torej, kako bo čistilec zraka koristil tebi? Tvoje učno okolje bo izboljšano za lažje učenje Čist Prispevek Zakaj študent nujno rabi čistilec zraka? izvira s portala Student.si.

 • 3 prednosti nosilcev za monitorje
  on 16 avgusta, 2023

  Foto: slexp880 iz iStockFoto: slexp880 iz iStockNosilci za monitorje so postali nepogrešljiv element v vsakem računalniškem set-upu. Namenjeni so varni pritrditvi računalniških monitorjev na stene ali mize. Ponujajo več prednosti, ki ti lahko pripomorejo tudi pri zdravji, organizaciji in produktivnosti. Katere so glavne tri prednosti, ki jih prinaša uporaba nosilca za monitor? Ergonomsko udobje Ena od glavnih prednosti uporabe nosilca za Prispevek 3 prednosti nosilcev za monitorje izvira s portala Student.si.

 • 8 nasvetov za sestanek na daljavo
  on 19 julija, 2023

  Foto: insta_photos iz iStockFoto: insta_photos iz iStockV zadnjih letih so sestanki na daljavo postali sestavni del našega življenja. Ne glede na to, ali sodeluješ na poslovnem sestanku, obiskuješ virtualni tečaj ali pa se zgolj pogovarjaš s prijatelji in družino, je pomembno, da kar najbolje izkoristiš svojo izkušnjo. Za pomoč je tukaj sedem bistvenih nasvetov, s katerimi zagotoviš, da bodo tvoji sestanki Prispevek 8 nasvetov za sestanek na daljavo izvira s portala Student.si.

 • Pasti pri nakupu interaktivnih zaslonov in kako jih opaziti
  on 12 julija, 2023

  Interaktivni zasloni so prihodnost pisarniškega dela, učenja in vzpostavljanja tehnoloških delovnih pogojev. Seveda pa je potrebno pri izbiri in nakupu preveriti oziroma preskočiti nekaj ovir in pasti. Kako se izogniti pastem pri nakupu interaktivnih zaslonov? Brez skrbi, imamo odgovore in rešitve ! Na katere pasti je potrebno paziti? To je 6 sklopov pasti na katere Prispevek Pasti pri nakupu interaktivnih zaslonov in kako jih opaziti izvira s portala Student.si.

 • Ekrani in kamere za hibridno delo: Naprava, ki vse to združi
  on 27 junija, 2023

  Zaščita računalnika lahko prepreči spletne prevare Foto: PhotoMet iz iStockZaščita računalnika lahko prepreči spletne prevare Foto: PhotoMet iz iStockŽe kar dobro smo navajeni na hibridni način dela, kjer določen del poteka od doma. Tu so seveda načini dela, ki zahtevajo stalno delo od doma ali lokacij, stran od primarne pisarne. Tako se za komunikacijo pogosto naslanjamo na odlične ekrane in kamere, s katerimi si olajšamo delo in stopimo v skoraj direktni kontakt s Prispevek Ekrani in kamere za hibridno delo: Naprava, ki vse to združi izvira s portala Student.si.

 • Interaktivni zasloni so rešitev za hibridno delo
  on 23 maja, 2023

  Rešitev za hibridno delo, interaktivni zaslonRešitev za hibridno delo, interaktivni zaslonHibridno delo je še vedno zelo priljubljeno in tako bo verjetno tudi ostalo. Medtem, ko smo spoznali, da prinaša zvrhano mero prednosti, je s seboj prineslo tudi nekaj slabosti. Te so v veliki večini vezane predvsem na tehnološko naprednost domačih pisarn. Na kaj točno mislimo in kako lahko to izboljšaš v le nekaj korakih? To Prispevek Interaktivni zasloni so rešitev za hibridno delo izvira s portala Student.si.

 • Interaktivni zasloni so prihodnost hibridnega dela
  on 8 februarja, 2023

  Foto: ipopba iz iStockFoto: ipopba iz iStockDejstvo je, da je koronavirus spremenil podobo dela, ki je postalo hibridno. Hibridno delo je prihodnost pisarniškega in še katerega drugega dela. In kako stopiti v korak s časom, ne da bi nas ta pogoltnil in izbljunil nekje daleč stran? S pomočjo interaktivnih zaslonov, ki so tehnologija prihodnosti. Kaj so interaktivni zasloni? Interaktivni zaslon je Prispevek Interaktivni zasloni so prihodnost hibridnega dela izvira s portala Student.si.

 • Pasti pri nakupu interaktivnih zaslonov
  on 28 januarja, 2023

  Foto: Daniel Lozano Gonzalez iz iStockFoto: Daniel Lozano Gonzalez iz iStockŽe nekaj let nazaj smo pisali, da so interaktivni zasloni prihodnost. Zdaj se je to tudi zgodilo oziroma je to že nekaj časa prava resničnost. Če želimo biti v koraku s časom, moramo imeti interaktivni zaslon. Ker pa gre za novo tehnologijo, je potrebno paziti tudi na pasti pri nakupu in izbiri. Katere pasti pri Prispevek Pasti pri nakupu interaktivnih zaslonov izvira s portala Student.si.

 • Prednosti in slabosti najema tiskalnika
  on 27 decembra, 2022

  Foto: A stockphoto iz iStockFoto: A stockphoto iz iStockTiskalnik rabiš, o tem ni dvoma. Potrebuješ ga za potrebe študija, dela in prostega časa. V zadnjih letih ni več nenormalnih cen, ko govorimo o nakupu tiskalnika. Še vedno pa se je vredno vprašati, če sam potrebuješ celoten tiskalnik. Si torej že kdaj pomislil na najem tiskalnika? Za lažje odločitve smo pripravili vse prednosti in Prispevek Prednosti in slabosti najema tiskalnika izvira s portala Student.si.

 • Najem tiskalnika: Poraba in cena
  on 21 decembra, 2022

  Foto: Fahroni iz iStockFoto: Fahroni iz iStockNajem tiskalnika je nekaj, kar pozna manj ljudi, kar je velika škoda, saj gre za fantastično idejo in ponudbo. Tiskalnik je naprava, ki jo potrebujejo mnogi, vsi pa nimajo finančnih sredstev, da bi si kupili povsem novo. Prav tako je veliko bolj okolju prijazno deljenje tiskalnika in da ga uporablja več oseb hkrati. Katere prednosti Prispevek Najem tiskalnika: Poraba in cena izvira s portala Student.si.

Scroll to Top