Mediji o nas

O nas so pisali že številni mediji.

 • Kako premagati čas alergij? Odgovor je jasen
  on 23 maja, 2024

  Zatohle pisarne, vroči prostori in vsi mogoči dejavniki, od puščavskega peska do pršic in cvetnega prahu. Prišel je čas, ko moramo poskrbeti za naše počutje in zdravje, saj bo slednje vplivalo na kvaliteto našega življenja in dela. Kako lahko to storimo z le eno naprav? Odgovor so čistilci zraka, dodatno vprašanje pa je, zakaj? Čistilci Prispevek Kako premagati čas alergij? Odgovor je jasen izvira s portala Student.si.

 • Skenerji kot velika prednost za pisarniško delo
  on 29 aprila, 2024

  Digitalizacija dokumentov Z uporabo pisarniških skenerjev lahko fizične dokumente, kot so pogodbe, obrazci, poročila in ročno napisani zapiski, pretvorite v digitalno obliko. Digitalizacija dokumentov omogoča lažje shranjevanje, iskanje in skupno rabo, zmanjšuje potrebo po fizičnem prostoru za shranjevanje in omogoča priročen dostop do dokumentov, od koder koli z internetno povezavo. Olajša tudi sodelovanje, saj več Prispevek Skenerji kot velika prednost za pisarniško delo izvira s portala Student.si.

 • Tako bodo vaši sestanki na najvišjem nivoju
  on 23 aprila, 2024

  Sestanki so ključnega pomena pri mnogih podjetjih in združbah. Da se je marsikaj premaknilo v hibridno izvedbo, nam ni treba znova ponoviti, vsekakor pa lahko ponudimo optimalno rešitev za situacijo, ko je ekipa razpršena po krajih. Kako lahko z interaktivnimi zasloni svoje sestanke povzdignete na višji nivo? Interaktivni zasloni za najboljše sestanke Naj gre za Prispevek Tako bodo vaši sestanki na najvišjem nivoju izvira s portala Student.si.

 • Kako interaktivni zasloni pomagajo učencem?
  on 7 marca, 2024

  Interaktivni zasloni so odlična izbira za podjetja, v zadnjem času pa njihov širok spekter prednosti spoznava tudi šolstvo. Kako interaktivni zasloni pomagajo v šolstvu, zakaj so prva izbira podjetij in kakšne prednosti prinašajo? Interaktivna udeležba z interaktivnimi zasloni Ime ni kar tako, kajne? Interaktivni zasloni na dotik naredijo učenje bolj privlačno in interaktivno. Učence in Prispevek Kako interaktivni zasloni pomagajo učencem? izvira s portala Student.si.

 • Zakaj študent nujno rabi čistilec zraka?
  on 18 septembra, 2023

  Vključitev čistilcev zraka v študentsko življenje ima lahko številne prednosti, vključno z ustvarjanjem ugodnega okolja za življenje in učenje, obvladovanjem alergij in astme, zmanjšanjem odsotnosti zaradi bolezni, izboljšanjem udobja in dobrega počutja ter zagotavljanjem varnosti zraka v zaprtih prostorih. Torej, kako bo čistilec zraka koristil tebi? Tvoje učno okolje bo izboljšano za lažje učenje Čist Prispevek Zakaj študent nujno rabi čistilec zraka? izvira s portala Student.si.

 • 3 prednosti nosilcev za monitorje
  on 16 avgusta, 2023

  Nosilci za monitorje so postali nepogrešljiv element v vsakem računalniškem set-upu. Namenjeni so varni pritrditvi računalniških monitorjev na stene ali mize. Ponujajo več prednosti, ki ti lahko pripomorejo tudi pri zdravji, organizaciji in produktivnosti. Katere so glavne tri prednosti, ki jih prinaša uporaba nosilca za monitor? Ergonomsko udobje Ena od glavnih prednosti uporabe nosilca za Prispevek 3 prednosti nosilcev za monitorje izvira s portala Student.si.

 • 8 nasvetov za sestanek na daljavo
  on 19 julija, 2023

  V zadnjih letih so sestanki na daljavo postali sestavni del našega življenja. Ne glede na to, ali sodeluješ na poslovnem sestanku, obiskuješ virtualni tečaj ali pa se zgolj pogovarjaš s prijatelji in družino, je pomembno, da kar najbolje izkoristiš svojo izkušnjo. Za pomoč je tukaj sedem bistvenih nasvetov, s katerimi zagotoviš, da bodo tvoji sestanki Prispevek 8 nasvetov za sestanek na daljavo izvira s portala Student.si.

 • Pasti pri nakupu interaktivnih zaslonov in kako jih opaziti
  on 12 julija, 2023

  Interaktivni zasloni so prihodnost pisarniškega dela, učenja in vzpostavljanja tehnoloških delovnih pogojev. Seveda pa je potrebno pri izbiri in nakupu preveriti oziroma preskočiti nekaj ovir in pasti. Kako se izogniti pastem pri nakupu interaktivnih zaslonov? Brez skrbi, imamo odgovore in rešitve ! Na katere pasti je potrebno paziti? To je 6 sklopov pasti na katere Prispevek Pasti pri nakupu interaktivnih zaslonov in kako jih opaziti izvira s portala Student.si.

 • Ekrani in kamere za hibridno delo: Naprava, ki vse to združi
  on 27 junija, 2023

  Že kar dobro smo navajeni na hibridni način dela, kjer določen del poteka od doma. Tu so seveda načini dela, ki zahtevajo stalno delo od doma ali lokacij, stran od primarne pisarne. Tako se za komunikacijo pogosto naslanjamo na odlične ekrane in kamere, s katerimi si olajšamo delo in stopimo v skoraj direktni kontakt s Prispevek Ekrani in kamere za hibridno delo: Naprava, ki vse to združi izvira s portala Student.si.

 • Interaktivni zasloni so rešitev za hibridno delo
  on 23 maja, 2023

  Hibridno delo je še vedno zelo priljubljeno in tako bo verjetno tudi ostalo. Medtem, ko smo spoznali, da prinaša zvrhano mero prednosti, je s seboj prineslo tudi nekaj slabosti. Te so v veliki večini vezane predvsem na tehnološko naprednost domačih pisarn. Na kaj točno mislimo in kako lahko to izboljšaš v le nekaj korakih? To Prispevek Interaktivni zasloni so rešitev za hibridno delo izvira s portala Student.si.

Scroll to Top