Rešitve za dom

Za uspešno delo in brezskrbno šolanje na daljavo, smo v podjetju Secop pripravili 3 modele barvnih multifunkcijskih naprav. Podarjamo tudi brezplačno dostave in brezplačno instalacijo na daljavo za vse vaše pametne naprave.

Najboljši Brother tiskalnik za domačo uporabo

Brother DCP-T220

Brother DCP-T220 je multifunkcijska naprava, ki je primeren je za osnovnošolce in majhne domače pisarne. Je prostorska varčna brizgalna naprava 3-v-1 s Hi-Speed USB povezljivostjo. Preprosta in cenovno ugodna tehnologija ponovnega polnjenja barvnih rezervoarjev.

Najboljši Brother tiskalnik za več tiskanja

Brother DCP-T520W

Brother DCP-T520W je naprednejša multifunkcijska naprava za tiste, ki tiskajo več. Kompakten in eleganten DCP-T520W je brezžična A4 brizgalna večfunkcijska naprava 3-v- 1 po meri vsake domače ali majhne pisarne. DCP-T520W omogoča visokokakovostno tiskanje, kopiranje in skeniranje, poleg tega pa tudi prihranek pri tiskanju.

Najboljši Brother tiskalnik za poslovno uporabo

Brother DCP-T920DW

Brother MFC-T910DW je multifunkcijska naprava za poslovne uporabnike. Je resnično vsestranski tisklanik, ki podpira tiskanje, kopiranje, skeniranje in faksiranje. Opremljen je s številnimi funkcijami in omogoča prihranek denarja – s preprostim sistemom za ponovno polnjenje barvnih rezervoarjev lahko natisnete do 15.000 strani, kar pomeni nizke stroške na stran.

Vas zanimajo Brother tiskalniki?

Pišite nam.

  • Multifunkcijske naprave
  • Primerne za vse
  • Vredne zaupanja
Scroll to Top