Uničevalci dokumentov

Poslužujte se varnega uničevanja podatkov.

DAHLE uničevalniki dokumentov – Visok nivo varnosti za mirno vest.

Ko govorimo o varnem uničevanju podatkov, je Dahle že dolgo let sinonim za trajne in zanesljive izdelke. Poleg tega, da je njegova tehnologija preizkušena in dokazano učinkovita, je Dahle usmerjen k inovacijam in s svojim razvojnim timom deluje v smeri, da bi postali njihovi izdelki še boljši z uporabo novih tehnologij: z inženiringom “izdelanim v Nemčiji” daje 35-letno garancijo na številne nože!

Za Dahlejeve uničevalnike dokumentov lahko rečemo: izpolnjujemo vaša pričakovanja glede varnega uničevanja dokumentov v skladu z industrijskimi standardi. Vsekakor!

Kateri uničevalnik boste izbrali, je odvisno predvsem od stopnje zaupnosti dokumentov, ki jih obdelujete ali tiskate.

Podjetja in pisarne

Običajno stopnjo zaupnosti potrebujejo razrez na rezance. Za skupno rabo pri fotokopirnem stroju ali tiskalniku za pogosto tiskanje, kjer uničujemo vse preveč ali napačno skopirane/stiskane dokumente, priporočamo

Odvetniki, notarji

Razvojni in tehnološki oddelki podjetij z večjo stopnjo zaupnosti zahtevajo bolj skrbno uničevanje. Uničevalec dokumentovGlede na občutljivost teh dokumentov bi si lahko kdo vzel tudi toliko časa, da bi papirnate rezance počasi in skrbno zlepil. Zato rabite razrez na koščke, na katerih so največ dve ali tri črke.

Tajne službe in vojska

potrebujejo še bolj natančno uničevanje. Uničevalniki razrežejo na tako majhne koščke, da na enem ni niti ena cela črka. Specifikacije so na razpolago pri zastopniku.

Uničevalniki dokumentov: nič ne more biti enostavneje.

Dahle je razvil novo logiko za izbiro pravega uničevalnika, ki ga potrebujete: do pravega uničevalnika vas pripelje v treh enostavnih korakih. Za korake ne potrebujete vnaprejšnjega znanja ali poznavanja standardiziranih varnostnih stopenj.

Način uporabe

Koliko varnosti potrebujete?

Zaščita pred finim prahom

Z ali brez integriranega filtrirnega Sistema?

Število uporabnikov

Kje boste uporabljali uničevalnik dokumentov?

Hkrati uničevalniki dokumentov Dahle izpolnjujejo zahteve standarda DIN 66399 in zagotavljajo uporabniku prijazne funkcije, ki naredijo uničevanje podatkov enostavno in priročno. Točno tako kot bi pričakovali od blagovne znamke.

Scroll to Top