Man Sitting On Floor Beside Boxes

Ali se splača najeti tiskalnik?

Tiskalnik je nekaj, kar v življenju zagotovo potrebujemo. Vprašanje je le, kolikokrat ga potrebujemo. Seveda si je lastiti tiskalnik nekaj fantastičnega, kar nam pride prav na vsakem koraku, a pogosto to ni pravi način. Tu priporočamo ugoden najem tiskalnika, ki spada med najbolj inovativne rešitve v svetu posla.

Zakaj se odločiti za najem tiskalnika pri Secopu?

Glavne prednosti, ki jih prinaša najem tiskalnika, so: nič plačevanja vnaprej, plačilo po dejanski porabi, prav nobenega sporočanja stanja barv, vključena so popravila in vzdrževanje. Vsaka od naštetih prednosti je le del celotne ponudbe.

Najem tiskalnika je odločitev, ki nagradi uporabnika s svojo preprostostjo. Ko bi kupili tiskalnik, bi imeli kar naenkrat v svoji glavi kar nekaj skrbi, še posebej, če bi šlo narobe že nekaj povsem malega. No, tukaj je skrb pri drugih.

Omogočen je brezplačen preizkus tiskalnika, da vidiš, kaj ti najbolj ustreza in kako. Potem pa so tu še različice najema tiskalnika – najem tiskalnika za malo, srednjo in veliko pisarno (več o tem v nadaljevanju). Ker gre za najem in ne nakup, si naprave sicer ne lastiš, a ti hkrati tudi ni treba skrbeti za vse podrobnosti okoli njenega delovanja. Tiskalnik je možno najeti tudi v sklopu najema tiskalnika brez sporočanja stanja? Gre za plačevanja po porabi, saj tiskalnik podjetju sam sporoča stanje barv. Tako lahko enostavno preskočite naporno preverjanje stanja naročanja in barv.

Tu pa je še poraba. Ta se plačuje za nazaj in ne vnaprej. Plačate točno toliko, kolikor porabite in nič več. Odlično. Ne glede na to, ali se odločite za najem tiskalnika z barvo ali za najem tiskalnika s črnili, bo vedno poraba glavni dejavnik plačila.

Najemite tiskalnik tudi vi

Gre za najeme za malo pisarno (1-5 uporabnikov), srednjo pisarno (5-10 uporabnikov) in veliko pisarno (več kot 10 uporabnikov).

  • Cena najema tiskalnika za malo pisarno oziroma manjše delovno okolje je že od 13 € naprej na mesec brez DDV. Napravo bo uporabljalo do 5 oseb, tiskalniki pa natisnejo do 500 strani na mesec ali 25 na dan.
  • Cena najema tiskalnika za srednjo pisarno oziroma skupinsko delovno okolje je že od 20 € naprej na mesec brez DDV. Napravo bo uporabljalo do 10 oseb, tiskalniki pa natisnejo do 3000 strani na mesec ali 100 na dan.
  • Cena najema tiskalnika za veliko pisarno oziroma večje delovno okolje je že od 30 € naprej na mesec brez DDV. Napravo bo uporabljalo več kot 10 oseb, tiskalniki pa natisnejo več kot 3 tisoč dokumentov na dan.

Več o najemu tiskalnika.

Scroll to Top