Ugoden najem tiskalnika

Si želite skoraj zastonj tiskalnik in res ne bi posegali po nakupu novega? Na vašo srečo vam ne bo treba kupiti niti rabljenega, saj je najem tiskalnika najboljši način za cenovno ugodno uporabo tiskalne naprave.

Kar najem tiskalnika pri podjetju Secop ločuje od konkurence je način plačila. Plačilo po porabi, ki sloni na avtomatskem sporočanju porabe, je odličen način pri katerem ne boste plačali niti evra več kot pa ste porabili. Mnogi konkurenti se poslužujejo načina plačila, ki sloni na pavšalu. Pri tem pa morate paziti, saj lahko plačate več kot ste porabili. Tega pri nas ni. Ker se držimo načela brez plačevanja vnaprej ne boste nikoli pomislili na to, če ste najem tiskalnika preplačali. Ker ga niste oziroma ga ne boste.

Cena najema tiskalnika je odvisna od več dejavnikov. Najbolj očiten dejavnik pri ceni najema tiskalnika je seveda količina tiskanja. Tu je še uporaba funkcij skeniranja, faksa in kopiranja. Če si želite skoraj zastonj tiskalnik je najem tiskalnika pri podjetju Secop odlična rešitev. Za primerjavo smo pripravili povprečne cene najema za določeno količino.

Cena mesečnega najema tiskalnika zajema:

  • Najem tiskalnika,
  • vse servise,
  • popravila tiskalnika,
  • vse stroške obratovanja,
  • stroške prihoda serviserja,
  • potrošnji material (tonerji, kartuše, črnila) in vse rezervne dele,
  • porabljen čas/”roke” serviserja, (dostava tonerja …), razen papirja.

Majhna pisarna (1-5 uporabnikov)


Manjše ali domače delovno okolje, kjer tiskalnik uporablja do 5 oseb. Natisnejo do 25 strani na dan, oz. do 500 strani na mesec. Dnevno pa uporabljajo še ostale funkcije (skeniranje, faks, kopiranje).

Mesečna najemnina 20,00 € brez DDV*

*Točno ceno najema lahko prilagodimo po pogovoru z vami glede na točne želje.

majhna pisarna
srednje velika pisarna

Srednja pisarna (5-10 uporabnikov)

Ekipno ali skupinsko delovno okolje, kjer tiskalnik uporablja do 10 oseb. Natisnejo do 100 strani na dan, oz. do 3.000 strani na mesec. Dnevno pa uporabljajo še ostale funkcije (skeniranje, faks, kopiranje).

Mesečna najemnina 30,00 € brez DDV*

*Točno ceno najema lahko prilagodimo po pogovoru z vami glede na točne želje.

Velika pisarna (več kot 10 uporabnikov)

Večje pisarne in skupine, kjer tiskalnik uporablja več kot 10 oseb. Natisnejo večjo količino dokumentov dnevno in mesečno več kot 3.000 strani. Dnevno pa uporabljajo še ostale funkcije (skeniranje, faks, kopiranje).

Mesečna najemnina 50,00 € brez DDV*

*Točno ceno najema lahko prilagodimo po pogovoru z vami glede na točne želje.

velika pisarna

Vas zanima ugoden in zanesljiv najem tiskalnikov?

Pišite zaupanja vrednim strokovnjakom.

  • Plačate po porabi
  • Avtomatsko poročanje porabe
  • Brez plačevanja vnaprej
Scroll to Top