O nas

Začetek poslovanja podjetja Secop, d. o. o. sega v leto 1989, takrat kot obrtna obratovalnica, od leta 1992 pa kot družba z omejeno odgovornostjo. V začetnem obdobju je bila naša ključna dejavnost servisiranje fotokopirnih strojev Ricoh in Nashua – predhodnik Nashuatec. Da bi zadostili potrebam naših strank smo sledili tehnološkemu razvoju in poslovanje širili z vzdrževanjem in servisiranjem telefaks naprav, tiskalnikov, strojev za vezavo in uničevanje dokumentov ter druge pisarniške opreme. Sčasoma, ko so se pojavile potrebe po zamenjavi rabljene opreme, smo strankam ponudili svetovanje pri nabavi biro-opreme, ter poleg nakupa po sistemu “staro za novo”, ki je pri nas že dodobra uveljavljena oblika prodaje, omogočili tudi najem rabljene in nove opreme (poslovni najem). 

Poglavitno vodilo našega poslovanja je zagotoviti celovito, kvalitetno in strokovno servisno storitev, kajti še tako dober stroj potrebuje vzdrževanje in servisiranje. 

Prav tu lahko pohvalimo našo drugačnost. Naša celovita storitev se giba od svetovanja za izbiro opreme, ki bo zagotovila optimalno zadostitev potreb uporabnika, preko izobraževanja uporabnika, do strokovnega tehničnega osebja sposobnega v najkrajšem času reagirati na zahtevo uporabnika; Nenazadnje tudi tehnologija, ki omogoča vedno več posegov na daljavo – pomoč brez fizične navzočnosti tehnika pri stroju, zagotavlja minimalne zastoje in izredne posege v opremo med obratovanjem, kar je naš končni cilj, posledica pa je zadovoljstvo naših strank! 

Takšen pristop k poslovanju, v medsebojnem odnosu z našimi strankami, iz klasičnega odnosa kupec – prodajalec prerašča v vsebinsko bogat in obojestransko koristen partnerski odnos

Kontaktirajte nas.

Pišite nam preko kontaktnega obrazca ali pa nas pokličite.

Secop, d. o. o., prodaja in servis biroopreme

Telefon: 01 565 73 80
Telefaks: 01 565 73 84
E-pošta: info@secop.si

Brnčičeva 13
1000 Ljubljana

Delovni čas: Delavniki od 8.00 do 16.00
Sobota, nedelja, prazniki zaprto

TRR: IBAN SI56 0208 5001 3472 695 NLB d.d., IBAN SI56 2900 0005 1349 911 UNICREDIT d.d.

Davčna številka: SI82441693

Scroll to Top