Sodelavci v pisarni sedijo in poslušajo šefa, ki ima predstavitev pred interaktivnim zaslonom

Interaktivni zasloni so rešitev za hibridno delo

Hibridno delo je še vedno zelo priljubljeno in tako bo verjetno tudi ostalo. Medtem ko smo spoznali, da prinaša zvrhano mero prednosti, je s seboj prineslo tudi nekaj slabosti. Te so v veliki večini vezane predvsem na tehnološko naprednost domačih pisarn. Na kaj točno mislimo in kako lahko to izboljšate v le nekaj korakih? To boste izvedeli v prispevku.

Tehnični in drugi izzivi hibridnega dela

Hibridno delo je močno odvisno od tehnologije, kot so računalniki, internetna povezljivost in orodja za sodelovanje. Če imajo zaposleni neustrezno ali zastarelo računalniško opremo, lahko to povzroči tehnične izzive in težave s produktivnostjo. Počasni računalniki, pogoste zrušitve sistema ali težave z združljivostjo programske opreme lahko povzročijo frustracije in ovirajo potek dela. Poleg tega se lahko zaposleni soočajo s težavami pri samostojnem odpravljanju tehničnih težav, zlasti pri delu na daljavo, kar lahko povzroči izgubo časa in zmanjšano učinkovitost. Je slabosti še kaj? Oh, seveda. Če odmislimo vse tehnične aspekte, je tu še tiščanje večje skupine ljudi pred manjšim ekranom – kar ni ravno prijetno.

Da lahko virtualna srečanja, videokonference in delo na daljavo potekajo nemoteno, moramo zadostiti določenim dejavnikom, ki drugače predstavljajo težavo. Delo ne bo opravljeno na želeni ravni in to prinaša velike težave. Ampak mi imamo rešitev.

Interaktivni zasloni Newline

Interaktivni zasloni so rešitev za hibridno delo

Multifunkcijski interaktivni zasloni so rešitev za hibridno delo in še kaj drugega. Lahko jih uporabimo v učilnicah, predavalnicah, sobah za sestanke in, zaradi All-in-one funkcije, tudi v vsakdanji rabi.

Interaktivni zaslon je edini »All in one« video-konferenčni sistem na trgu. Omogoča video klice skupin brez potrebe po naknadni vgradnji kamer, mikrofonov ali zvočnikov v prostor. Predstavitve z interaktivnimi zasloni potekajo hitreje, brez zapletov ali potrebe po predhodnem izobraževanju. Zakaj bi torej izbrali interaktivne zaslone?

Z že vgrajenim I7 mini računalnikom (OPS) ter Windows sistemom se celoten zaslon spremeni v velik računalnik na dotik. Odzivna tehnologija IR touch in 4K ultra visoka ločljivost omogočata sodelovanje vseh uporabnikov brez omejitev.

Izberite pravi interaktivni zaslon za vas

Z interaktivnimi zasloni ne boste zgolj reševali hibridnega dela, temveč se jasno odločali za hibridno delo, ki bo potekalo gladko in natančno. V naši ponudbi boste našli interaktivne zaslone Newline, ki omogočajo nov način sodelovanja in vanj vnašajo učinkovitost, hitrost in cenovno ugodnost. Vse težave hibridnega dela se bodo rešile z interaktivnim zaslono. 

Scroll to Top